0 termék | 0,00 Ft

A weboldalunk címe: http://www.lara4kids.eu.

 

Zuzana Szabó – Lara4Kids

94501 Komárno

Odborárov 1322/56

Szlovákia

Mobil: +421 917 295 690

 

SZEMÉLYES ADATOK VÉDELME

 

A személyes adatok feldolgozását az 1. 18/2018 Z. z. a személyes védelemről
a módosított adatok.

Az üzemeltető nem adja meg a vevő személyes adatait a kijelöltektől eltérő harmadik félnek
a hajózási társaság, amely árut vagy szolgáltatást nyújt, vagy egy állam

egy ellenőrzés vagy egy közvetítő esetében, kölcsönös megállapodás alapján

a törvény értelmében. 18/2018 Z.z.

Az üzemeltető köteles a személyes adatokat a jogosulatlan nyilvánosságra hozatal előtt megtenni
megfelelő technikai és szervezési intézkedések elfogadásával. Szintén minden alkalmazott

a szolgáltatók kötelesek betartani a személyes adatokkal kapcsolatos titoktartást.

Az érintett személy a művészeti alkotmány rendelkezéseinek megfelelően meghatározott jogokat. § 19 et seq. A törv. 18/2018 Z.z.
a módosított személyes adatok védelméről, nevezetesen:

a) az ilyen tartalmú és üzleti feltételekben található információhoz való jog,
b) az érintett személyre vonatkozó személyes adatokhoz való hozzáférésre való jogosultság – a törvény 21. §-a
ez a jogod, hogy megkérdezed, hogy milyen és milyen célokra az adataid

ezt a kérést egy kapcsolatfelvételi e-mailhez intézheti.

c) a személyes adatok helyesbítéséhez való jog – A törvény 22. §-a lehetővé teszi a személyes adatok javítását,
elavult,

d) a személyes adatok törlésének joga – a törvény 23. §-a alapján kell alkalmazni, ha nem
érdekelt az üzemeltetőnek a személyes adatok további feldolgozásában,

e) a személyes adatok feldolgozásának korlátozására való jog – a törvény 24. § – a alkalmazandó
Ön úgy gondolja, hogy a személyes adatok feldolgozása jogsértő,

f) a személyes adatok feldolgozásával szembeni kifogás joga – a törvény 27. §,
g) a személyes adatok hordozhatóságához való jog,
h) a fellebbezés jogát, hogy a felügyelő hatóság vonatkozásában a személyes adatok feldolgozása.
A vevő üzemeltetője a következő személyes adatokat kapja meg: cím, keresztnév, vezetéknév,
címét, címét, számlázási címét, telefonszámát, e-mail címét.

amelyek a megrendelés megfelelő ellátásához vannak feldolgozva. Ezek a személyes adatok

10 évig tárolják célokra

Archiválás. A rendelési folyamat részeként a személyes adatfeldolgozást feldolgozzák

számlák kiállítása, raktári (szállítási) lapok kiadása, közlekedésbiztonság

valamint számviteli elszámolás.

Ne maradjon le újdonságainkról, akcióinkról!

Honlapunk használatával Ön kijelenti, hogy egyetért a jelen cookie-használati elveinkkel. Több infó

Web stránku vytvorila spoločnosť nevilleweb s.r.o.

preloader